Thursday, September 8, 2011

Lebaran 2011...

Asalamulaikum Frenssss....lama betul Mai tak update blog dah berhabuk...hehee
Anyway Di kesempatan ini Mai ingin meyusun jari sepuluh mohon maaf zahir batin pada frenss yg sudi menjenguk blog malas ni ya...harap2 belum telambat lah ye masih bulan Shawal kan..kan...Mai harap Raya tahun ini menbawa kegembiraan buan frenss semua ye...buat Mai dan anak2 ala kadar sahaja...Alhamdulillah Raya tahun ini rasa lebih meriah dari tahun lepas tapi rush2 memandang kan anak sulung Mai yg dah kena Army have to report back to camp mlm raya petama tu juga jadi kita jln to my elder brother hse & my one n only makcik je yg sempat...sedih juga tengok abang...but what to do jalani perintah negeri...Well here some pic Mai like to share hope all enjoyzzz....




Here my two lovely niece n family yang spend d 1st day with me sampai mlm...bcoz diaorang noe i sedih c my son kena balik camp...hehee...
My elder brother family

n my anak sedara lelaki yg i tolong arwah my mum jaga waktu kecil sekarang dah beranak ingat kita...Alhamdulillah...


This is all my in law family Alhamdulillah walaupun Arwah abang mereka dah tak besama kita lagi...mereka tetap dtg ziarah kita....

















No comments:

Post a Comment

Post a Comment